Harde Werkers

Over Ons

Het idee om vis als diervoeding te gaan verkopen ontstond door deze jarenlange
werkzaamheden in de vis en de liefde voor huisdieren.

Hoe Het Begon.

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar kansen om je bedrijf te optimaliseren en uit te breiden. Zo ben ik op het idee gekomen door mijn hond Tirza, Ze liep buiten op het terrein en daar lag een vishuid.

Deze huid daar kon ze niet van afblijven die huid was gedroogd door zon en wind, ze nam de huid mee naar het gras en begon daar lekker te peuzelen een half uur later had ze de huid lekker op gegeten. Ze vond het een prima snack. Naar aanleiding van Tirza haar snackmomentje ben ik op onderzoek uit gegaan want dit momentje heeft mij als ondernemer – die natuurlijk overal kansen ziet liggen – Met veel motivatie ben ik naar de dierenwinkel van Henk van Benthem gegaan Dier All-in, daar was ik natuurlijk al klant dus ze kenden mij.

Ik heb daar de hondensnacks laten zien en gevraagd of er animo was om deze te verkopen zei hebben deze snacks door gestuurd naar de groothandel en een week later werd ik gebeld of ik 100 dozen kon leveren. Ik ben op internet gaan zoeken voor een betere droogkast en onze tafel machine werd een staande kast van 1,00-1,00-2,00 lxbxh we zijn weken bezig geweest om onze eerste bestelling te produceren maar het is ons gelukt

Onze eerste klant met onze onderneming was een feit. Landman Hoevelaken En nu 5 jaar later is het nog steeds een maandelijks terugkerende klant www.landmanhoevelaken.nl

Producten.

Hoge Kwaliteit

Geen import product uit China. Nee een kwalitatief hoogwaardige grondstof die door de korte aanvoerlijnen vers word geproduceerd tot hoogwaardige vissnacks. Vis van eigen bodem ingekocht op de Urker afslag, en gevangen door Urkse schepen.

Vis als diervoeding.

Gedroogde Snacks en trainers van hoge kwaliteit. Voor honden en katten een absolute verwennerij!

Vis is geweldig – Vis-eiwitten zijn makkelijk verteerbaar en bevatten hoge gehaltes Omega 3 vis olie. Omega 3 visolie zorgt voor een glanzende vacht, gezonde huid en soepele gewrichten.

Een visrijk dieet kan helpen bij moeilijke eters vis is heeft namelijk een smaak waar honden dol op zijn – De sterkere geuren van vis zorgen ervoor dat vis een heerlijk alternatief is op smakeloze voedingsmiddelen die we tegenwoordig vaak tegenkomen.

Kennis en Kunde.

Vis is van zichzelf een duur product en daarmee een dure grondstof voor voeding. Zeker wanneer het om diervoeding gaat zal niet iedereen die waarde inzien.

Dankzij de ervaring en contacten in de branche kan PetsFish voordelig inkopen en heeft het alle kennis en kunde in huis om heerlijke vissnacks voor huisdieren te produceren en vermarkten.

Uw assortiment?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de producten van PetsFish in uw assortiment op te nemen?

Meerdere supermarkten, groothandels en dierenwinkels zijn u al voorgegaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.